Jan Bert Stevens

Ik ben filmmaker, videograaf, videoproducent.

Deze pagina heb ik voor het Ambacht gemaakt, om wat voorbeelden te laten zien die aansluiten met jullie doelgroep.

Rosa je vroeg of ik wat over mijzelf wilde vertellen.
Ik ben Jan Bert, mijn grootste passie is video's maken. Ik vind dat video's er toe moeten doen. Ik hanteer een resultaatgerichte aanpak om dat te bereiken, zodat een video ook iets oplevert. Het kan zijn naamsbekendheid, tijdbesparing of geldwinst. Ik zit altijd vol ideeën om ergens een video over te maken. Ik denk dan ook graag mee in het belang van mijn opdrachtgever om samen tot een goede video te komen.

Voor jullie heb ik ook een paar ideeën die ik graag toelicht in een gesprek, geheel vrijblijvend.

Groeten,
Jan Bert

Video recensie van Rianne bij Afscheid, over de samenwerking met Jan Bert Stevens

Play Video

Video recensie Gerrit Visser over het nut van video. En over de samenwerking met Jan Bert Stevens.

Play Video

Resultaatgerichte video.

Renn4 Windroos Hoogeveen

Video voor vso leerlingen en hun ouders.

Noorderboog

De video is gebruikt in een webinar tijdens de week van de zorg.

Mackay

Deze video is al wat langer geleden gemaakt. Het gaat over het SoO en VSO onderwijs van de mackayschool.